Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/07/2012

El govern municipal visita més empreses vilanovines

Neus Lloveras i Miquel Àngel Gargallo amb la direcció de Megarubber    Neus Lloveras i Miquel Àngel Gargallo amb la direcció de Megarubber

L'alcaldessa i diversos regidors i regidores han estat les darreres setmanes a Mahle, Mercadona, García Carrión i Megarubber

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Hisenda i Recursos Humans, Miquel Àngel Gargallo, van ser ahir a la planta de transformació de cautxú i plàstic Megarubber. Els representants del govern municipal, que es van reunir amb la direcció i el comitè de l'empresa, es van interessar per la situació de la companyia i van visitar les instal·lacions. 

Visita a MercadonaVisita a Mercadona

Visites similars s'han mantingut les darreres setmanes en altres empreses. Divendres passat representants del govern municipal van conèixer de prop les Bodegues Jaume Serra, propietat de la companyia García Carrión, on s'elaboren vins de D.O Penedès i D.O. Catalunya. En les setmanes anteriors es van visitar els supermercats Mercadona i la companyia de sistemes d'automoció Mahle.

Aquestes trobades amb representants d'empreses vilanovines s'emmarquen en la tanda de visites encapçalades per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, amb l'objectiu d'apropar-se a la realitat del sector empresarial del municipi. Des del juny, el govern vilanoví ha estat a Sabeco, Prysmian, Hitecsa, els tallers de Renfe i Venca. 


Més fotos de visites a empreses

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00