Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/03/2016

Conferència sobre el càncer colorectal

L'AECC ha organitzat també una exposició de Playmobil per recollir diners  L'AECC ha organitzat també una exposició de Playmobil per recollir diners

La Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer organitza una xerrada oberta a tothom per divendres 1 d'abril

La Sala Noble de la Casa Olivella acollirà divendres 1 d'abril a les 20 h una xerrada oberta a tothom sota el títol “Cribatge en el càncer colorectal”, a càrrec de la doctora Mercedes Martínez Villacampa, oncòloga de l'Institut Català d'Oncologia, especialista en càncer de l'aparell digestiu.

La xerrada s'emmarca en la campanya de prevenció del càncer de colon i recte, que inclou també una exposició informativa itinerant que es podrà visitar els dies 1 i 2 d'abril al Mercat del Centre. Concretament, divendres 1 hi trobareu representants de la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de 17 a 20 h, i dissabte 2 de 9 a 14 h.

D'altra banda, la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer ha organitzat per als dies 9 i 10 d'abril una exposició de Playmobil al centre cívic de Sant Joan, per a la qual s'haurà de pagar una entrada simbòlica d'un euro, en forma de donatiu per a l'AECC.
Es podrà visitar dissabte 9 de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenge 10 de 10 a 14 h. Els Playmobil estaran disposats en diversos espais temàtics: Àfrica, Prehistòria, Egipte, Oest i Romans.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00