Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2011

VNG ja disposa d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

 L'estàció de recàrrega està situada a l'aparcament Charlie Rivel    L'estàció de recàrrega està situada a l'aparcament Charlie Rivel

L'estació està ubicada a l'aparcament Charlie Rivel i disposa de dos espais per a cotxes i/o motocicletes

Vilanova i la Geltrú ja disposa de la primera estació de recàrrega de vehicles elèctrics a l'aparcament Charlie Rivel de l'empresa municipal VNG Aparcaments. Aquesta estació disposarà de dos espais aptes per a cotxes i/o motocicletes, senyalitzats i separats de la resta de zones d'estacionament de vehicles.

La iniciativa té l'objectiu de millorar el servei a la ciutadania "i alhora fer una aposta pel vehicle elèctric", segons manifesta el regidor de Mobilitat i adjunt a l'Alcaldia, Xavier Carbonell. "Les administracions hem de ser els primers en prendre iniciatives per adaptar la societat a l'evolució del model energètic, i en aquest sentit està clar que el vehicle elèctric és el futur", afirma el regidor.

Durant el 2011, VNG Aparcaments té intenció de promoure l'ús d'aquest servei sense cap cost per als seus clients, regalant tant l'abonament 24 hores com la recàrrega del vehicle a aquells turismes elèctrics endollables que ho sol·licitin, limitat al nombre d'estacions disponibles.

VNG Aparcaments ha tingut en compte a l'hora d'emprendre aquesta iniciativa el fet que els vehicles elèctrics no contaminen; ajuden a disminuir les emissions de CO2 a l'atmosfera i alhora disminueixen la contaminació acústica. Així mateix, l'empresa municipal d'aparcaments també vol donar suport a la indústria de l'automòbil de Catalunya facilitant a les persones que adquireixen aquest tipus de vehicles un punt de recàrrega i a més, afavorir la creació d'un hub, una concentració d'empreses, dedicades a la innovació del vehicle elèctric a Barcelona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00