Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/03/2012

El govern municipal visita el barri de les Casernes

Visita a les Casernes, divendres Visita a les Casernes, divendres

Millores a la via pública, les principals peticions dels representants veïnals

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, van visitar divendres el barri de les Casernes, dins del programa de visites als diferents sectors de la ciutat que està mantenint el govern municipal. Neus Lloveras i Joan Giribet es van trobar amb el president de l'associació de veïns del barri, Octavio Lorente, amb qui van poder intercanviar impressions i escoltar les inquietuds dels veïns i veïnes.

Les preocupacions de les Casernes passen per necessitats de mobiliari urbà i adequació de la via pública. Per exemple, demanen petits arranjaments a la plaça de les Casernes, que es revisi la il·luminació d'algunes zones, que es netegin els laterals del pavelló, que es creïn rampes d'accés en l'encreuament entre el carrer de les Casernes i el del Llimonet, o la renovació de papereres.

Visita a Masia Nova

Visita al barri de Masia NovaEls representants del govern municipal havien visitat la setmana anterior el barri de Masia Nova, on van fer un recorregut acompanyats de membres de l'associació de veïns. Entre les demandes que van fer arribar a l'Ajuntament hi ha l'arranjament de totes les entrades al barri, on els canvis de rasant dificulten la conducció, és una de les peticions urgents dels veïns i veïnes, així com altres problemes de mobilitat.

L'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme estan fent visites a tots els barris de la ciutat, per establir contacte amb els representants veïnals i per conèixer de prop les seves inquietuds.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00