Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2009

Èxit de públic a la jornada de portes obertes de l'Esportiu La Piscina

    Molts vilanovins van visitar el nou equipament d'esport i salut Esportiu La Piscina    Molts vilanovins van visitar el nou equipament d'esport i salut Esportiu La Piscina

Unes 1.500 persones van visitar la renovada instal·lació municipal que iniciarà l'activitat el primer de novembre

La jornada de portes obertes realitzada dissabte al Centre Esportiu Municipal d'Esport i Salut. Esportiu La Piscina va ser tot un èxit de públic. Segons responsables del centre, unes 1500 persones van passar de les 11 a les 14 hores, pel renovat equipament municipal que iniciarà plenament l'activitat a partir del primer de novembre.

La ciutadania va poder veure els diferents espais de la instal·lació que ha ampliat la seva oferta amb serveis de fitness i una àrea termal, a banda de les activitats aquàtiques que ja es realitzaven anteriorment.

Durant la jornada de dissabte, tothom va poder fer un recorregut guiat i senyalitzat per l'equipament amb plafons explicatius de les diferents activitats que s'hi duran a terme.

El procés de reforma es va iniciar el juny de 2008 i durant aquest temps l'espai s'ha mantingut obert al públic, excepte els mesos de juny a octubre de 2009, per tal que les persones usuàries, moltes de les quals són nens i nenes que realitzen activitats de natació escolar i extraescolar, no quedessin sense aquesta pràctica esportiva. 


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00