Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/09/2012

Menja't Vilanova i la cervesa Inedit de Damm promocionen l'all cremat

 Presentació de la campanya al Restaurant Peixerot    Presentació de la campanya al Restaurant Peixerot

Més d'una vintena de restaurants de Vilanova i la Geltrú oferiran aquest tradicional plat del 28 de setembre al 14 d’octubre

L'All Cremat, un dels plats tradicionals amb més personalitat de Vilanova i la Geltrú, serà l'eix d'una campanya gastronòmica que, entre el 28 de setembre i el 14 d'octubre, enceten l'Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, "Menja't Vilanova" i la cervesa "Inedit" d'Estrella Damm. Aquesta iniciativa, també compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Gremi de Restauració.

Durant aquests dies els estaurants se "Menja't Vilanova" oferiran menús especials, amb preus diferents per a cada establiment, on es podrà menjar l'all cremat acompanyat de la prestigiosa cervesa Inèdit. Aquesta acció anirà acompanyada d'una campanya de publicitat d'abast nacional i també està previst que es doni informació a la mateixa ciutat a través de fulletons informatius.

En aquest sentit, Jordi Mestres, vice-president de Menja't Vilanova creu que la campanya ha de servir "per a que els vilanovins i vilanovines esdevinguin els principals ambaixadors de l'all cremat a la resta del país. No és una campanya destinada només a captar visitants, sinó també a reforçar el coneixement i el gaudi del plat entre els vilatans."

Per la seva banda des de l'empresa Grupo Damm han manifestat està molt satisfets de la proposta ja que des de feia molt de temps estaven cercant una fórmula de col·laboració amb els restaurants de Vilanova i la Geltrú.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, que també ha volgut estar present a la presentació que s'ha dut a terme al restaurant Peixerot, ha volgut "lloar la iniciativa privada d'una vintena de restaurants que, a través de l'all cremat i de la cervesa Inedit, no només posen en valor els seus productes sinó que participen a crear un discurs d'activitat econòmica més enllà dels mesos d'estiu."

Podeu trobar més informació a les webs de Menja't Vilanova i d'Estrella Damm Inedit

Podeu descarregar més fotografies de la presentació clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00