Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/02/2017

L'Ajuntament de VNG disposarà d'un pla de viabilitat sobre el Molí de Mar

Molí de Mar

L'objectiu és estudiar totes les possibilitats d'ús d'aquest espai emblemàtic de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya estan treballant en un nou conveni de cessió de la finca del Molí de Mar, propietat de l'administració catalana, per tal que l'administració local en pugui continuar tenint la gestió. La voluntat de l'Ajuntament, però, és que les condicions del nou conveni s'adeqüin a les activitats que acabi acollint l'equipament, per la qual cosa es volen estudiar totes les opcions possibles i escollir la més viable.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona l'elaboració d'un pla d'usos i de viabilitat sobre el Molí de Mar, que determini totes les potencialitats de l'espai i també la rendibilitat econòmica. "Volem saber totes les possibilitats d'aprofitament de l'espai, amb una mirada àmplia, parlant-ne amb els actors econòmics i socials", ha explicat l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras.

En aquest sentit, la Diputació ha promogut un concurs de contracte menor, que s'ha adjudicat a l'empresa Extrem Team, per elaborar el pla. En la proposta presentada per aquesta empresa al concurs, s'apunta que s'hi puguin desenvolupar activitats que potenciïn el turisme familiar i esportiu, com també que s'hi pugui acollir un alberg. De tota manera, ara compta amb un període de tres mesos per realitzar un estudi exhaustiu i presentar un projecte que doni una nova vida al Molí de Mar.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00