Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/03/2007

L'Ajuntament de VNG rep l'aparcament soterrat de la plaça de la Mediterrània

Signatura aparcament Eixample de Mar  Moment de la signatura de la cessió de l'aparcament de l'Eixample de Mar

Avui s'ha signat l'acord de cessió per part de l'empresa

Avui s'ha signat el document administratiu de declaració d'obra nova, lliurament i construcció de dret d'explotació de l'aparcament soterrat construït a la plaça de la Mediterrània, a l'Eixample de Mar. Mitjançant aquest document administratiu es cedeix a l'Ajuntament de VNG l'aparcament de la plaça de la Mediterrània, que serà gestionat per l'empresa municipal VNG Aparcaments. 

La signatura, que ha tingut lloc avui a la Sala de Comissions de l'Ajuntament de VNG, ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, i del president i conseller delegat de Garraf Mediterrània SA, Eduard Brull. El nou aparcament, amb capacitat per a 300 places, obrirà a partir de demà al migdia. L'entrada i sortida es farà pel carrer de Pere Jaques, tot i que s'estudia la possibilitat de fer una entrada per la rambla de la Pau. A partir de la seva posada en funcionament i fins a finals de setembre, la primera hora d'estacionament serà gratuïta. 

Els clients del comerços pròxims es podran beneficiar de la gratuïtat d'una segona hora. L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha recordat que aquest és el tercer gran aparcament, després del de plaça Casernes, que es construeix a VNG en els últims quatre anys, alhora que s'ha mostrat satisfet de veure com es materialitzen els projectes d'allò que un dia només eren voluntats escrites en un paper. 

En aquesta mateixa línia s'ha manifestat el president i conseller delegat de Garraf Mediterrània SA, Eduard Brull, que ha expressat la seva satisfacció per l'acord a que han arribat amb l'empresa VNG Aparcaments per la gestió del nou aparcament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00