Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/02/2012

Comença el Mobile World Congress

 L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens, al MWC     L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens, al MWC

Vilanova i la Geltrú és present al Pavelló Català de la fira mundial de la telefonia mòbil a través de Neàpolis

Ja ha obert les portes el Mobile World Congress, la primera fira mundial del sector de la telefonia mòbil intel·ligent. Una fira, on enguany per primera vegada hi és present Neàpolis, l'espai de la Tecnologia i les Idees de Vilanova i la Geltrú, que ha estat seleccionat per la Generalitat per ser present al Pavelló Català d'aquest congrés.

Des d'avui i fins dijous 1 de març, la ciutat vol oferir a les més de 65.000 persones que visitaran la fira, el seu potencial per acollir noves empreses lligades al sector de la telefonia mòbil intel·ligent i el disseny i creació de videojocs i entorns virtuals. 

estand neapolis_MWCImatge de l'estand de Neàpolis al MWC

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, la primera tinenta d'Alcaldia i regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens i el director-gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch, són durant la jornada d'avui a l'estand de Neàpolis al Pavelló Català de la Generalitat. L'objectiu del Govern vilanoví, ja expressat en diferents compareixences prèvies al congrés, és principalment aconseguir empreses d'alt valor tecnològic que vulguin instal·lar-se a la nostra ciutat. Val a dir que la primera fira mundial del sector de la telefonia mòbil té una capacitat per generar un impacte econòmic directe xifrat en 275 milions d'euros. 

Totes les notícies del MWC
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00