Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/02/2008

Una vintena de joves europeus participen en un curs sobre mètodes de participació juvenil a VNG

    Els assistents al curs sobre participació juvenil del CUM Els assistents al curs sobre participació juvenil del CUM

La proposta s'inclou dins la programació anual del CUM

El Molí de Mar acull fins el divendres 22 de febrer una vintena de joves que participen al curs "Mètodes innovadors de participació juvenil i de ciutadania activa al tercer sector". La proposta formativa s'inclou dins la programació anual del Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) i, té per objectiu posar a l'abast d'entitats no lucratives i ONG's eines de formació per impulsar la participació juvenil.

Els nois i noies que prenen part d'aquest curs provenen de diversos països d'Europa com Àustria, Polònia, Letònia, Grècia, Turquia, Malta, Eslovènia, Estònia i l'estat espanyol.

Un dels aspectes que es tractaran en aquest curs sobre els mètodes de participació juvenil i ciutadania són les diferents experiències per aconseguir augmentar el grau de responsabilitat i iniciativa de la joventut en activitats de la societat civil, així com l'impacte que tenen les accions que desenvolupen.

Ahir dimarts, el regidor de Mobilitat i responsable del CUM, Xavier Carbonell va visitar aquest grup de representants d'ONG's juvenils per donar-los la benvinguda a la ciutat i conèixer de prop les diferents iniciatives que duen a terme als seus països d'origen.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00