Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/07/2015

L'alcaldessa i la regidora de Salut es reuneixen amb el conseller de Sanitat

Fotografia: Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya  Fotografia: Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya

Es tracta d'una primera visita de presa de contacte un cop s'ha iniciat el nou mandat municipal

Fa uns dies, un cop constituït, el nou govern municipal va anunciar que començava a treballar en els temes prioritaris establerts en l'acord de govern. L'atenció social, la creació d'ocupació, la sanitat i la planificació urbanística centren les primeres accions dels nous regidors i regidores.

És per això que s'havia sol·licitat per a aquest mes de juliol una reunió amb la conselleria de Sanitat de la Generalitat. Així, dimecres l'Alcaldessa Neus Lloveras i la regidora de Serveis Socials i Salut Gisela Vargas van ser rebudes pel conseller Boi Ruiz en una primera visita de presa de contacte amb la Conselleria, en la que es va aprofitar per presentar al conseller la nova regidora de Salut.

Principalment es van tractar qüestions de finançament dels equipaments sanitaris de la ciutat i la comarca. L'alcaldessa i la regidora van expressar al conseller el compromís que tenen amb la ciutadania de treballar per garantir un bon funcionament dels serveis en aquests equipaments. Per això li van transmetre la seva inquietud perquè la Generalitat aporti els recursos necessaris per efectuar les inversions que necessiten principalment els dos centres hospitalaris de la comarca.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00