Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2013

Obertura dels nous aparcaments dissuasoris a partir de l'1 de maig

Les places d'aparcament es van pintar el mes d'octubre   Les places d'aparcament es van pintar el mes d'octubre

Els aparcaments de sobre la ronda Ibèrica, davant dels Jutjats i de l'Hospital, seran gratuïts per als vehicles que portin la targeta de resident

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, conscient de les dificultats d'aparcament que hi ha a la ciutat, i amb la voluntat de contribuir a descongestionar el centre urbà de vehicles potenciant una ciutat més acollidora pels vianants, ha convertit els solars de la ronda Ibèrica davant l'Hospital de Sant Antoni i davant dels Jutjats en aparcaments dissuasoris en règim d'estacionament regulat.

Per aquells conductors de vehicles que paguen l'impost de circulació a Vilanova i la Geltrú i que estan al corrent del pagament de les seves obligacions fiscals la tarifa serà gratuïta, durant tot el dia, els 365 dies de l'any.

Els residents a VNG que no disposin encara del distintiu que acredita aquesta condició poden contactar amb info@vng-aparcaments.cat. Recordem que la validesa del distintiu de 2012 ha estat prorrogada fins al 31 de desembre de 2013.

Per la resta d'usuaris, l'Ajuntament ha aprovat unes tarifes molt econòmiques amb el doble objectiu de facilitar l'aparcament als visitants i estimular la rotació de vehicles. Així, cada hora d'aparcament costarà 0,20 euros, amb horaris de pagament de dilluns a dissabtes de 9h a 14h i de 17h a 20.30h.

La data d'entrada en funcionament d'aquesta zona blava és l'1 de maig, per això des d'aquesta mateixa setmana VNG Aparcaments ha començat a posar avisos als vehicles que hi estacionen, per informar de la propera implementació abans que aquesta es faci efectiva.

Pel que fa a l'aparcament de camions situat en aquella zona, continuarà sent gratuït.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00