Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/10/2007

La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania, Carme Porta, visita l'espai Minuts Menuts

    Carme Porta i Míriam Espinàs conversant amb els nens i nenes   Carme Porta i Míriam Espinàs conversant amb els nens i nenes

La representant del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat va estar acompanyada per la regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs

Carme Porta, Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, del Departament d'Acció Social i Ciutadania, acompanyada de la regidora d'Educació i Treball de l'Ajuntament de VNG, Míriam Espinàs, del segon tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro, i de la directora dels Serveis Territorials de Barcelona, Neus Orriols, va visitar ahir a la tarda l'espai "Minuts Menuts", que dilluns va entrar en funcionament a les instal·lacions de la ludoteca Municipal "El Pirata", ubicada al Mercat Municipal de Mar. 

Vilanova i la Geltrú és una de les onze ciutats catalanes que posa en funcionament aquesta experiència pilot, impulsada des de la Conselleria d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de ser un espai de conciliació familiar i personal. El servei "Minuts Menuts", adreçat a infants de 0 a 3 anys, es pot utilitzar un màxim de dos dies a la setmana i el temps no pot superar les tres hores. 

L'horari d'acollida és de les 16.30 a les 19.30 hores, de dilluns a divendres. D'aquesta manera els pares i/o mares poden aprofitar per fer encàrrec o gestions personals, mentre els seus fills estan en un lloc adient acompanyats de professionals de l'educació, especialitzats en petita infància. Per qüestions d'espai, i donat que aquesta és una experiència pilot, el màxim de nens i nenes que poden utilitzar el servei, en un mateix moment, és de deu. El preu per hora del servei Minuts Menuts és d'un euro. 

Aquesta experiència està subvencionada en un 75% per la Generalitat de Catalunya i en un 25% per l'Ajuntament de VNG. El seu cost total és de 42.892 euros.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00