Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/07/2012

Jardineres d'arbres per fer més agradable al passeig , la rambla de Lluís Companys

 A les jardineres hi ha pruneres bordes i magnòlies          A les jardineres hi ha pruneres bordes i magnòlies

Aquesta és la darrera actuació de millora que s'ha fet a la façana marítima, en els darrers mesos

La rambla de Lluís Companys, un dels accessos des del centre de la ciutat a la façana marítima, també serà objecte durant aquesta setmana d'una actuació de millora per tal que la zona de passeig sigui més agradable als vianants.

La Regidoria d'Urbanisme, Obres i Habitatge ha informat que durant aquest dies es col·locaran jardineres a la banda de Tarragona de la rambla de Lluís Companys, dinou en total. En onze s'hi plantaran arbres de la varietat 'prunus pisardi' i en les vuit restants s'hi plantaran magnòlies.

A més d'aquesta intervenció, la rambla també serà objecte d'altres accions de millora com la substitució dels bancs i la col·locació de més papereres per facilitar que la ciutadania tinguem cura del nostre espai públic.

Altres millores a la façana marítima
A banda de la col·locació de jardineres a la rambla de Lluís Companys, en els darrers mesos el Govern municipal ha realitzat altres intervencions a la façana marítima amb l'objectiu de millorar l'espai públic. A la retirada del contenidors de primera línia de mar, va seguir el repintat de les pèrgoles del passeig de Ribes Roges, la preservació amb pedres del Molí de Mar (a la platja del Far) i ara, la millora de la rambla de Lluís Companys.
 
Segons el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet "intervencions com aquestes fan més agradable i acollidora per a la ciutadania i els visitants, la nostra ciutat".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00