Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2011

L'exposició 'Quadern de viatges imaginats' ja es pot veure a La Sala

L'exposició es podrà visitar fins el 8 de gener    L'exposició es podrà visitar fins el 8 de gener

La mostra de l'il·lustrador vilanoví Sebastià Serra recull diverses de les seves il·lustracions publicades en els darrers deu anys

L'exposició Quadern de viatges imaginats de l'il·lustrador vilanoví Sebatià Serra ja es pot veure a La Sala. La mostra, que recull diverses de les seves il·lustracions infantils publicades en els darrers deu anys, es podrà visitar fins el proper 8 de gener i s'acompanyarà d'un seguit d'activitat complementàries com el taller familiar sobre la il·lustració Amb llapis i paper i la narració del conte per adults L'entrada, de Gerald Durell.

‘Quadern de viatges imaginats' Sebastà Serra i Marijó Riba

Sebastià Serra, que és un il·lustrador de prestigi que ha exposat les seves obres a diversos indrets del món, va explicar durant l'acte inaugural celebrat ahir que està "molt satisfet" de poder mostrar les seves creacions a la seva ciutat. A més a més, l'autor va explicar que totes les seves obres "neixen a partir d'un text" i va remarcar la dificultat existent per a que la seva disciplina "estigui present als circuits d'art".

L'acte d'inauguració, que va aplegar un gran nombre de públic, va comptar amb la presència de Marijó Riba, regidora de Cultura de l'Ajuntament de VNG, que va afirmar que "és un privilegi per a la ciutat acollir aquesta magnífica obra que provoca un gran impacte visual".

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00