Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/09/2011

Continuen les visites guiades pel Nucli Antic

Imatge del Pont del Nin   Imatge del Pont del Nin

Les inscripcions s'han de fer a l'Oficina del Nucli Antic i tenen un preu de 2 euros

Aquesta tardor torna l'activitat Descobreix el nucli antic de Vilanova. Es tracta d'un recorregut per diferents espais del nucli antic, que permet al visitant descobrir les anècdotes més curioses que s'amaguen pels racons de la Vilanova Vella, així com la transformació urbanística que s'ha realitzat en els darrers anys en aquesta part de la ciutat.

Les visites guiades es faran els dissabtes 24 de setembre, 22 d'octubre i 19 de novembre, d'11 a 13 h. Per poder-hi assistir cal fer una inscripció prèvia, a partir del dijous 15 de setembre, a l'Oficina d'Intervenció Integral del Nucli Antic que es troba al carrer Major, 39. L'horari és de 9.30 a 14 h dilluns, dimarts, dijous i divendres. El preu és de 2 euros.

Una altra de les activitats que es reprenen aquesta tardor són les Visites guiades als refugis antiaeris de Sant Antoni Abat. Les dates són els dissabtes 1 d'octubre, 5 de novembre i 3 de desembre en dos horaris: a les 10 i a les 11 h. Aquest és el tercer any que es realitzen aquestes visites, gràcies a la bona acollida que han tingut per part de la població. Només durant aquest estiu han baixat als refugis 200 persones.

Les places per aquesta activitat són limitades, no es poden inscriure més de 4 persones alhora i no hi poden accedir els menors de 10 anys. El preu és de 2 euros i les inscripcions s'han de fer a partir del dilluns 19 de setembre a l'Oficina d'Intervenció Integral del Nucli Antic (carrer Major, 39). L'horari és de 9.30 h a 14 h dilluns, dimarts, dijous i divendres. Més informació al telèfon 938140000 (ext 2047) o a l'adreça de correu electrònic nucliantic@vilanova.cat.  

Una altra de les accions iniciades aquest estiu i que té continuïtat al llarg de l'any són els itineraris culturals autoguiats, en diferents idiomes. Es tracta d'una proposta que permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial, de manera senzilla i flexible, ja que té un format autoguiat. Això permet que el visitant el pugui fer el dia que vulgui i dedicar-li el temps que consideri necessari.

Per iniciar la ruta només cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a l'Oficina de Turisme i a la Botiga de Vilanova i la Geltrú, on disposen del díptic de la ruta. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i té una durada aproximada d'1 hora. El díptic està traduït al castellà, anglès i francès. El visitant també pot descarregar-se l'itinerari cultural aquí.  
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00