Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2012

La nova aplicació mòbil Vilanova+ ja està disponible per Iphone i Android

Amèlia Maestre, Gerard Figueras, Lluís i Albert Ferrando   Amèlia Maestre, Gerard Figueras, Lluís i Albert Ferrando

La nova APP permet a empreses, serveis i entitats promoure les seves activitats i oportunitats per a la ciutadania i els visitants

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'associació Viu Comerç i l'empresa Spotlio han donat el tret de sortida a la nova aplicació mòbil, Vilanova + amb la signatura d'un conveni que assegura la col·laboració al llarg de tres anys. Aquest conveni vol fomentar la promoció i la realització d'activitats de la ciutat mitjançant l'ús de plataformes mòbils.

La finalitat de l'aplicació és establir un canal directe de comunicació entre empreses privades, públiques, entitats i particulars amb la ciutadania i visitants, perquè tothom pugui consultar tant ofertes, com activitats que es generen a Vilanova.

Gerard Figueras, regidor de promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa i Joventut ha dit que "un dels objectius d'aquesta legislatura és posar al servei del ciutadà les noves tecnologies i amb aquesta aplicació ho aconseguim" i destaca que a cap ciutat de Catalunya s'ha posat al servei dels ciutadans una eina així.

La presidenta de Viu Comerç, Amelia Maestre, agraeix l'oportunitat de participar en aquest projecte i diu que això li permet demostrar que "ser comerç de proximitat no està renyit amb la tecnologia i la innovació i aquesta aplicació ho demostra". L'associació ha ajudat a dotar de contingut l'APP amb els més de 100 comerços socis que hi són actius.

L'encarregat de desenvolupar l'aplicació ha estat l'empresa vilanovina, Spotlio Labs, que ha treballat conjuntament amb diverses empreses tan públiques com privades. Lluís Ferrando, director d'Spotlio Labs destaca que "això no hagués estat possible sense la interacció de les diferents empreses del cowork de Neàpolis. És una prova que el cowork funciona". L'aplicació es pot descarregar tan per dispositius amb sistema IOS (Iphone, Ipad) com per Android, en els mercats d'aplicacions habituals o des d'un codi QR. A més, total la informació es pot consultar a la pàgina web vilanova.spotlio.com. 

Codi QR aplicacióEl codi QR que permet descarregar l'aplicació Vilanova+


La informació que s'ofereix es pot generar des d'empreses privades, públiques, entitats i particulars. Cada dia apareixen noves oportunitats que les diferents empreses adscrites introdueixen. Una particularitat de l'aplicació és que permet geolocalitzar l'oferta i consultar la informació de manera intuïtiva i ràpida.

L'APP no te cap cost per l'Ajuntament ja que està finançada per la Diputació de Barcelona. L'aplicació es desenvoluparà al llarg dels tres anys i evolucionarà en funció de les necessitats que es vagin generant i sol·licitant tant pels usuaris com pels emissors.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00