Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2011

El Centre Cívic Sant Joan acull l'exposició 'Vine i mira què fem'

Mari García, Neus Lloveras, Glòria García i Mònica Rovira  Mari García, Neus Lloveras, Glòria García i Mònica Rovira

La mostra, que es podrà visitar fins el 30 de juny, recull els treballs realitzats al centre cívic

El Centre Cívic Sant Joan acull, des d'aquesta tarda, l'exposició Vine i mira què fem, que recull els treballs realitzats al centre tant de les persones participants en els cursos organitzats per l'associació de veïns com dels membres de les entitats presents a la instal·lació municipal.

La mostra, que es podrà veure fins el 30 de juny, està formada per fotografies, pintures i diversos treballs tèxtils realitzats manualment a través de diverses tècniques de costura. 

Treballs de l'exposició 'Vine i mira què fem'
La inauguració ha comptat amb la presència de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, que ha destacat la gran qualitat de tots els treballs i ha remarcat la importància dels centres cívics, ja que "són espais on es fomenta la convivència i ajuden a fer barri i ciutat".

L'acte també ha comptat amb la presència de Glòria García, regidora de Serveis Viaris, Mobilitat, Participació i Cooperació, i Mari García, vicepresidenta de l'Associació de Veïns de Sant Joan, que ha remarcat la gran acollida dels cursos entre els ciutadans i la qualitat dels resultats. 

Coral de l'AFAMMG
La coral de l'Associació de Familiars i Amic de Malalts Mentals del Garraf ha posat el punt final a la inauguració amb la interpretació de diverses cançons.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00