Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/09/2013

Una exposició sobre Líbia, a La Sala, inaugura els actes de la Setmana Garraf per la Pau

 La presentació dels actes de la 8a Setmana Garraf per la Pau s'ha fet a la Masia en Cabanyes    La presentació dels actes de la 8a Setmana Garraf per la Pau s'ha fet a la Masia en Cabanyes

La iniciativa està organitzada pel Consell Comarcal del Garraf amb la complicitat dels ajuntaments de la comarca

L'exposició fotogràfica 'Libia, any zero' al Centre d'Art Contemporani La Sala inaugura aquest divendres 27 de setembre la programació de la 8a Setmana Garraf per la Pau que organitza el Consell Comarcal del Garraf. La iniciativa se celebrarà del 27 de setembre a l'11 d'octubre amb diferents activitats als municipis del Garraf, entre les quals hi ha l'exposició sobre Líbia que s'inaugurarà divendres a les 19 h.

'Líbia, any zero' és una mostra fotogràfica produïda per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) que es podrà visitar a la Sala fins al 13 d'octubre. L'exposició pretén apropar el conflicte viscut a Líbia a partir de la revolta popular que va fer caure el règim de Muanmmar al-Gaddafi.

Durant la presentació dels actes de la 8a Setmana Garraf per la Pau a la Masia en Cabanyes, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Marijó Riba ha destacat que "el poder social és molt important per mobilitzar la ciutadania i això mateix ho estem veien aquests dies a casa nostra, en un altre context molt diferent". La regidora de Cultura ha defensat que gràcies a les tecnologies i a la voluntat de les persones a través de l'impuls social "s'estan guanyant moltes batalles".

La 8a Setmana Garraf per la Pau se centrarà en el poder de la ciutadania en la transformació pacífica dels conflictes i la construcció de pau. Segons ha explicat la consellera comarcal de Cooperació, Montse Santafé "aquest any volem dedicar la setmana al poder de la ciutadania per resoldre els conflictes de manera pacífica".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00