Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/02/2012

L'estand de Neàpolis rep la visita de les autoritats en la inauguració del MWC

 El president Mas i el príncep Felip, saludant a l'alcaldessa Lloveras i la regidora Llorens, a l'estand de Neàpolis            El president Mas i el príncep Felip, saludant a l'alcaldessa Lloveras i la regidora Llorens, a l'estand de Neàpolis

El president Artur Mas i Felip de Borbó saluden l'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora Ariadna Llorens i s'interessen pels projectes que desenvolupa Vilanova i la Geltrú en l'àmbit TIC

Ja ha obert les portes el Mobile World Congress, la primera fira mundial del sector de la telefonia mòbil intel·ligent. Una fira, on enguany per primera vegada hi és present Neàpolis, l'espai de la Tecnologia i les Idees de Vilanova i la Geltrú, que ha estat seleccionat per la Generalitat per ser present al Pavelló Català d'aquest congrés.

Aquest matí el president de la Generalitat, Artur Mas i el príncep Felip han inaugurat oficialment la fira i s'han acostat fins al Pavelló Català on té el seu estand Neàpolis-Ajuntament de VNG. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens ha rebut les autoritats i han pogut explicar de primera mà la potencialitat que té Vilanova i la Geltrú com a ciutat estratègica i de referència al país, per poder captar la implantació de noves empreses. Així mateix, també han parlat sobre Neàpolis, centre tencnològic i de coneixement on hi conviuen el talent, la tecnologia i l'emprenedoria, en un ambient 'Tecnològicament mediterrani'. 

inauguració MWC2L'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora Ariadna Llorens amb el Delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha destacat després de l'acte d'inauguració la gran oportunitat que suposa aquest esdeveniment per "donar a conèixer allò que ens diferencia com a ciutat". L'alcaldessa ha argumentat que a Vilanova i la Geltrú "estem capacitats per acollir empreses molt importants del món de la tecnologia i de la telefonia mòbil intel·ligent, tenim infraestructures i serveis i a més a més som mediterranis". Neus Lloveras ha manifestat que aquests dies del congrés són "esperançadors" de cara a què fructifiqui la intensa feina feta en els darrers mesos per a la captació d'empreses de l'eix tecnològic.

També en aquest sentit s'ha expressat la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens qui ha afirmat que "avui Vilanova i la Geltrú, a través de Neàpolis, està al lloc on realment es decideixen els negocis mundials en l'àmbit dels mòbils". Segons Ariadna Llorens, "des d'aquest estand al Pavelló Català i de la mà de la Generalitat, hem obert una finestra al món sencer per posicionar Vilanova i la Geltrú en l'esfera de les TIC". 

inauguració MWC3
L'alcaldessa de VNG i la regidora de Societat de la Informació, amb l'equip de Neàpolis a l'estand del MWC

Des d'avui i fins dijous 1 de març, la ciutat vol oferir a les més de 65.000 persones que visitaran la fira, el seu potencial per acollir noves empreses lligades al sector de la telefonia mòbil intel·ligent i el disseny i creació de videojocs i entorns virtuals. L'objectiu del Govern vilanoví, ja expressat en diferents compareixences prèvies al congrés, és principalment aconseguir empreses d'alt valor tecnològic que vulguin instal3lar-se a la nostra ciutat. Val a dir que la primera fira mundial del sector de la telefonia mòbil té una capacitat per generar un impacte econòmic directe xifrat en 275 milions d'euros. 

Totes les notícies del MWC

Pots veure totes les fotos de la inauguració aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00