Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/01/2009

Xavier Cardona pregoner dels Tres Tombs 2009

   Xavier Cardona, durant la lectura del pregó   Xavier Cardona, durant la lectura del pregó

El president de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès va fer un homenatge a la figura del cavall

Aquest diumenge, la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acollir el tradicional pregó dels Tres Tombs, amb el qual es dóna inici als actes de celebració de la Festa Major d'hivern, coincidint amb la festivitat de Sant Antoni Abat.

Enguany, l'encarregat de donar lectura al pregó ha estat el president de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès, Xavier Cardona, qui durant el seu discurs va homenatjar la figura del cavall i el seu lligam amb les persones.

La lectura del pregó, que va ser seguida per un nombrós públic, va comptar amb la presència de l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, del president de l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, Jaume Mercader, així com d'altres regidores i regidors de l'ajuntament vilanoví.

L'acte va continuar amb el recorregut en carruatge, per part de les autoritats municipals, fins a la plaça de les Cols on va tenir lloc el lliurament de la Bandera al portant d'enguany, Josep Tomàs Álvaro i Juncosa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00