Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2008

La Festa Major 2008 comença avui amb una exposició fotogràfica

Estopa actuarà dissabte a VNG  Estopa actuarà dissabte a VNG

L'actuació d'Estopa, la cercavila d'aniversari dels tabals del Drac de la Geltrú i una passejada popular en bicicleta són alguns dels primers actes de la Festa Major 2008

Aquest cap de setmana comencen els actes de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2008 que, amb el lema 'Omple't de Festa!', vol apropar l'activitat més festiva i tradicional a tots els ciutadans i ciutadanes. 

Tretze dies de festa i multitud d'actes adreçats a gent totes les edats, s'inicien amb la inauguració de l'exposició 'Les arrels de la Festa. Imatges de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 1900-1950'. Es tracta d'un recull de fotografies de la festa, realitzat per l'artista Ramon Saumell que, fins el 24 d'agost es podrà visitar al centre daart contemporani La Sala. 

A banda d'aquesta exposició, les activitats del cap de setmana tenen com a acte estrella el concert del grup Estopa, que actuarà demà dissabte al recinte de les pistes d'atletisme. També dissabte, i dins una vessant més tradicional, se celebrarà l'acte central del 25è aniversari dels tabals del Drac de la Geltrú. Una cercavila els portarà a recorre els principals carrers i places de la ciutat per acabar a la plaça de la Vila, on el públic podrà presenciar un altre dels actes programats pels Pabordes d'aquest any, i que no és altre que el guarniment del balcó de l'Ajuntament amb un Domàs elaborat per a l'ocasió. 

De cara a diumenge, una passejada popular en bicicleta pels carrers de la ciutat, una exposició fotogràfica sobre els Falcons de Vilanova i diversos concerts, completaran els primers dies de la Festa Major vilanovina.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00