Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2008

Recepció al president d'Unisol-Brasil

  Recepció al president d'Unisol-Brasil Recepció al president d'Unisol-Brasil

L'Ajuntament col·labora amb aquesta entitat a través de diferents projectes desenvolupats per Pau i Solidaritat i Conosud.

Al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG es va celebrar ahir a la tarda la recepció al president d'Unisol-Brasil, Arildo Mota. Aquesta entitat, treballa des de 2004 en la defensa i la promoció d'iniciatives empresarials autogestionades d'economia a Brasil. Actualment agrupa més de 230 cooperatives autogestionades i està implantada a la major part del territori brasiler.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Governança, Participació, Medi Ambient i Cooperació, Iolanda Sánchez, va donar la benvinguda a la ciutat al president d'Unisol, a qui va manifestar el suport de l'Ajuntament de VNG des de l'any 2006 a diferents projectes desenvolupats a través de les ONG's Pau i Solidaritat i Conosud. En aquest sentit, Iolanda Sánchez va destacar que "l'Ajuntament de VNG dóna suport a Unisol a través de Pau i Solidaritat (amb un projecte de capacitació de treballadores de cooperatives d'autogestió) i Conosud (amb un projecte de desenvolupament de dues cooperatives de dones)".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00