Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/05/2011

Les notícies de l'Ajuntament ja es poden rebre en els mòbils amb Windows Phone 7

Visualització del servei RSS en Windows Phone 7   Visualització del servei RSS en Windows Phone 7

La nova aplicació amplia les vies de subscripció al servei de RSS de la informació municipal

Les persones que utilitzen en el seu mòbil el programari de Windows Phone 7 ja poden subscriure's a les notícies de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'empresa Service 2 Media, representada a l'estat espanyol pel vilanoví Raimon Ràfols, ha desenvolupat una nova aplicació per aquesta plataforma, que permet visualitzar el servei RSS de les notícies municipals.

Fa tot just dues setmanes, coincidint amb el congrés de smartphones Genmob, la mateix empresa va presentar aquesta eina per a la plataforma Android, i també té previst desenvolupar-la per a BlackBerry i iPhone. Per instal·lar-la en el mòbil, cal accedir a aquest enllaç, però es requereix el software de Microsoft Zune. 

Windows Phone 7 és un nou sistema operatiu de Microsoft per a mòbils, que s'està començant a implantar. De moment es troba en telèfons HTC i alguns Nokia. Justament la setmana passada, de dimecres a divendres, es va celebrar a l'espai de la tecnologia i les idees de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis, un curs intensiu específic sobre aquesta nova plataforma. Els assistents van poder aprendre procediments i tècniques per desenvolupar aplicacions per a Windows Phone 7, com ara jocs, emmagatzematge de dades, animacions, etc.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00