Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2015

Exhaurides les places per participar al Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi

El mercat tornarà a omplir la rambla de Sant Jordi    El mercat tornarà a omplir la rambla de Sant Jordi

L'Oficina d'Atenció Ciutadana manté oberta una llista d'espera per a les persones interessades

Les places per poder disposar d'una parada al Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi que se celebra el 29 de novembre a Vilanova i la Geltrú s'han exhaurit. Les 340 taules que l'organització del mercat ha posat a disposició de la ciutadania han estat reservades en les 10 primeres hores del període d'inscripció. De tota manera, i en previsió que es pugui produir alguna baixa per renúncia o incompliment dels requisits, l'Oficina d'Atenció Ciutadana manté oberta una llista d'espera per a les persones que hi estiguin interessades. Les inscripcions es poden seguir fent presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La rambla de Sant Jordi acollirà el diumenge 29 de novembre la catorzena edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi. La celebració d'aquest mercat coincidirà amb la Setmana Europea de Prevenció de residus. Podeu trobar més informació aquí

Al Mercat de Segona Mà se seguirà comptant amb la participació del Banc del Temps i d'ECOL3VNG amb la moneda social Turuta. També tornarà la calculadora de CO2 per a que la gent interessada pugui consultar quina ha estat la seva contribució a evitar les emissions d'aquest gas. Els més petits podran gaudir a la zona Ecokids amb el castell inflable de la recollida selectiva. L'espai de l'Ecoemprenedoria Escolar servirà perquè les diferents escoles de la ciutat disposin d'un espai on poder posar en pràctica les actituds empresarials relacionades amb el respecte i la cura pel medi ambient.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00