Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/10/2014

Instal·lació de dansa i fotografia a La Sala

La Sala uneix fotografia i dansa a la Sala de les Voltes    La Sala uneix fotografia i dansa a la Sala de les Voltes

Divendres el Centre d'Art Contemporani LA SALA acollirà la instal·lació de dansa i fotografia 'INDEXICAL [space]'. Des d'aquest dimarts es pot visitar la instal·lació fotogràfica que forma part de l'escenografia

Per primera vegada, el Centre d'Art Contemporani LA SALA acull un espectacle de dansa contemporània. Es diu "INDEXICAL [space]", i és una instal·lació de dansa i fotografia que reflexiona sobre la relació entre realitat (moviment) i representació (fotografia). Tres ballarins mostren tres solos de moviment que són fruit d'investigacions i conceptes independents, i que es presenten al costat de la seva corresponent representació fotogràfica. Mentre ballen, el públic entra en un espai itinerant i canviant que cobra sentit a través de la música en directe.

Aquest espectacle es va crear en residència a la Fabra i Coats de Barcelona l'any 2013. Des de 2014 intenta trobar nous espais per reinventar-se i continuar investigant sobre la relació entre artista i públic. Els seus creadors són la companyia Hand Made Dance (HMD), un col·lectiu artístic format per Neus Ledesma i Andrea Just, que crea i desenvolupa projectes multidisciplinaris basats en el moviment. HMD construeix els seus reptes artístics a partir de la recerca de noves experiències per al públic i l'experimentació de nous formats escènics, sempre amb la idea de col·laborar, no només entre coreògrafs i ballarins, sinó també amb altres artistes i altres disciplines. En el cas d'aquest espectacle hi participen ballarins, fotògrafs, arquitectes, dissenyadors gràfics, músics i dissenyadors de moda.

Sota la idea i direcció de Neus Ledesma, els ballarins Andrea Just, Marta Fleta i César López evolucionen amb la música de Núria García. La fotografia va a càrrec de Paul Leclaire, Denisse García i Neus Ledesma, i l'escenografia és de Dondecabentres.

L'espectacle, que és gratuït, tindrà lloc aquest divendres 10 d'octubre a les 21 h, i a partir de dimarts dia 7 ja es pot visitar la instal·lació dins de l'horari d'obertura de LA SALA.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00