Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/06/2011

El projecte Neàpolis Cowork, present a la trobada internacional de la Cambra d'Empresaris de Barcelona

   SpeedNetworking      SpeedNetworking

L'ens empresarial impulsa l'SpeedNetworking, una roda de negocis i contactes molt efectiva per aconseguir nous clients entre els participants

La Cambra Internacional d'Empresaris de Barcelona celebra la seva trobada anual, que en aquesta ocasió es farà en format "SpeedNetworking". En aquesta trobada, que se celebra a Sitges dimarts 14 de juny, hi serà present el projecte Neàpolis Cowork, que funciona des del març d'aquest any. 

Neàpolis Cowork va néixer amb la voluntat de ser un centre de suport públic a emprenedors, que ofereix un espai físic i els recursos necessaris, tant a empreses de nova creació com a les ja existents que necessitin un lloc per créixer. També és obert a persones que, a títol individual, tinguin un projecte empresarial a desenvolupar. Els emprenedors que s'ubiquen a Neàpolis Cowork també assistiran a la trobada de dimarts a Sitges, amb la finalitat d'aconseguir contactes i clients, així com també hi seran alguns dels joves emprenedors del programa Yuzz. Neàpolis Cowork té entre els seus objectius facilitar les iniciatives emprenedores, recuperar el talent cap a la ciutat, promoure un nou teixit empresarial en el sector TIC/MEDIA i afavorir la creació d'ocupació de valor afegit.

El sistema "SpeedNetworking" està extret dels famosos "Speed-Dating" o rodes per trobar parella. La cambra empresarial va adaptar la fórmula per tal de promoure negocis entre les empreses i els empresaris a l'hora de captar nous clients. Es calcula que es poden contactar entre 40 i 60 persones en una hora. Unes senzilles instruccions donen inici a l'intercanvi d'informació i en poc temps els participants han de ser capaços de definir els seus serveis i productes i escoltar les ofertes del seu interlocutor.

A banda dels emprenedors i empresaris de més experiència, la jornada de "SpeedNetworking" comptarà amb la presència d'experts, inversors i d'altres professionals del sector. Per poder-hi participar cal adreçar-se a info@ciebarcelona.com. Més informació a la web www.ciebarcelona.com.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00