Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/08/2011

Josué Exposito del Club d'Escacs Esparreguera guanya el Torneig d'Escacs de Festa Major

El Torneig es va celebrar a la rambla Principal   El Torneig es va celebrar a la rambla Principal

Més de 80 jugadors van participar en la convocatòria organitzada per la Gran Penya, els Pabordes 2011 i l'Ajuntament de VNG

El jugador del Club d'Escacs Esparreguera es va proclamar ahir campió del Torneig d'Escacs de Festa Major, organitzat per la Secció d'Escacs de la Gran Penya, els Pabordes 2011 i l'Ajuntament de VNG.

Fins a un total de 80 jugadors de totes les edats van participar en el torneig, L'èxit de convocatòria va donar lloc a quatre hores de joc i vuit rondes on el jugador d'Esparreguera, Mestre Català, Josué Exposito va guanyar amb set victòries i un empat. En segon lloc va quedar el Mestre Internacional peruà Arturo Vidarte amb set victòries. I destacar el setè lloc del jugador de la Gran Penya Jordi Luque.

La majoria de participants a la competició eren jugadors federats provinents de les comarques de Barcelona i, sobretot, dels club de la comarca del Garraf i de l'Alt Penedès.

El desenvolupament del torneig va ser seguit per un bon nombre de visitants que van omplir el centre de la rambla Principal durant tota la tarda.

La resta de la classificació va ser la següent: 

- primer equip: Club d'Escacs Esparreguera. 

- primer jugador no federat: el vilanoví José Luís Roca 

- primer jugador d'ELO inferior a 2000: Nel Pla d'Igualada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00