Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/08/2016

El programa de televisió 'País km0', avui en directe des de Vilanova i la Geltrú

La Xarxa de Comunicació Local ofereix aquest programa a través de les televisions locals com Canal Blau. Avui dimecres, de 6 a 8 de la tarda, s'endinsarà en la Festa Major vilanovina

El magazín 'País km0' torna a les televisions locals. Per tercer any consecutiu, aquest programa televisiu viatja amunt i avall del país per conèixer en directe, de dilluns a divendres, de 18 a 20 h, un munt d'esdeveniments relacionats amb la cultura popular, els esports, les festes majors, el cinema... Els caps de setmana el programa ofereix un resum amb els millors moments de la setmana.

I aquest és el tercer estiu que visiten Vilanova i la Geltrú en motiu de la seva Festa Major. La Xarxa de Comunicació Local aposta novament per aquest format consolidat a les graelles estiuenques de les televisions locals, un espai diari d'entreteniment i en directe que compta amb la participació de periodistes i tècnics de les televisions locals.

El programa el dirigeix Ares Escribà (Lleida TV) i el presenta Rosó Feliu (TV Girona), acompanyada d'un dels presentadors de les televisions de referència del territori on es realitza el programa, en aquest cas, de Joan Ignasi Gómez de Canal Blau. També compta amb la col·laboració de quatre intrèpids redactors: Jaume Borja (Canal Terres de l'Ebre), Marc Bala (Canal Blau), Sílvia Cano (Ràdio Arenys) i Trini Gutiérrez (La Xarxa).

Així, avui en directe de 18 a 20 h es podran veure entrevistes, reportatges, connexions en directe amb altres municipis, gastronomia, tradicions, esports, es podrà conèixer l'alcaldessa fora del seu àmbit habitual de treball, i a més, l'equip haurà de superar un repte proposat per la gent del poble durant el programa.

Els canals que emetran 'País km0' són: Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, ETV, El 9 TV, Olot Televisió, TV Costa Brava, TV Vandellòs, TVR Televisió del Ripollès, TV Girona, VOTV, m1tv, nord, TV Badalona, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Pirineus TV, Balaguer TV, Maricel TV, TAC 12, RTV Cardedeu, Vallès Visió, Penedès TV, TV Berguedà i Empordà TV.

També a Internet, a les xarxes socials i a 'La Xarxa Televisions' (canal 159 de Movistar +)

L'activitat de 'Pai´s km0' es podra` seguir a través de la seva web www.laxarxa.com/paiskm0. Tambe´ a les xarxes socials, des dels comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0, i amb l'etiqueta #Pai´skm0.

Al llarg de l'estiu, el programa "País Km0" visitarà una cinquantena de pobles, viles i ciutats catalanes, resseguint el calendari festiu i coneixent el paisatge social i cultural de la Catalunya més propera a partir de les petites històries i les vivències dels vilatans que acolliran l'equip del programa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00