Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2011

Les masies de VNG, protagonistes de la darrera trobada del Cicle de passejades

Imatge del dinar celebrat al Càmping Vilanova Park      Imatge del dinar celebrat al Càmping Vilanova Park

Al voltant de 200 persones, provinents de Lliçà de Munt, Montgat, Torrelles de Llobregat i de la ciutat, han participat a la caminada

Vilanova i la Geltrú ha estat l'escenari, aquest matí, de la quarta i definitiva caminada del Cicle de passejades per a la gent, que està impulsat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb d'altres municipis, i la Diputació de Barcelona.

Al voltant de 200 persones, provinents de Lliçà de Munt, Montgat, Torrelles de Llobregat i de VNG, han participat a la caminada, que ha seguit un recorregut de 6,5 quilòmetres durant el qual s'han visitat diverses masies de les afores de la ciutat, com Mas Roquer, Mas Tapet o Mas Ricart, entre d'altres. A cadascuna d'elles s'ha dut a terme una breu explicació de la seva història, fet que ha agradat molt als assistents. A més a més, també s'ha visitat el Portal del Roc, en el qual han pogut practicar les seves habilitats a l'hora de jugar a golf.

Després de la passejada, els participants han gaudit d'un dinar de germanor al Càmping Vilanova Park, durant el qual han rebut la visita de Míriam Espinàs, regidora del Pla de la Gent Gran, que els ha donat la benvinguda a la ciutat. La jornada s'ha tancat amb una visita al Museu del Ferrocarril.

La caminada ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista Talaia i amb el suport de la Creu Roja i de diversos alumnes del Cicle Fomatiu de Grau Superior d'Activitats Físiques i Esportives de l'Institut Manuel de Cabanyes.

Promoure l'activitat física
L'objectiu d'aquest cicle de passejades és promoure l'activitat física del col·lectiu de la gent gran a partir d'un exercici sua. A més a més, els i les participants tenen la possibilitat de conèixer nous indrets propers de la província de Barcelona i de participar en un espai de relació i convivència. 

Descarrega't la foto
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00