Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/10/2010

S'amplia l'horari del cementiri per Tots Sants

Entrada principal del cementiri vilanoví      Entrada principal del cementiri vilanoví

Dissabte s'ha programat una ruta pels diferents monuments funeraris històrics del cementiri vilanoví

Els dies 30 i 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre hi haurà horari especial ininterromput al cementiri municipal de Vilanova i la Geltrú. Amb motiu de la diada de Tot Sants, l'horari de la instal·lació durant aquests dies serà de les 9 a les 18 h.

A banda d'aquesta ampliació horària, la Policia Local ha informat que, com ja és habitual, es reforçarà la presència d'agents de trànsit a la zona per evitar embussos.

Les persones que utilitzin el transport públic (autobús i taxi) podran entrar al cementiri per la porta principal, així com també persones amb mobilitat reduïda. Si s'utilitza el vehicle privat, cal accedir per la rambla de Sant Jordi i estacionar a la mateixa rambla de Sant Jordi o bé a l'aparcament del Pavelló Poliesportiu del Garraf. Per a aquestes persones s'habilitarà l'entrada al cementiri per la porta que hi ha a la rambla de Sant Jordi.

Visita guiada pels monuments funeraris
Sota el títol de 'L'ànima artística del cementiri', demà dissabte a les 12 h, es farà una visita guiada pel recinte en què es podran veure les tombes de personatges cèlebres com Víctor Balaguer, Manuel de Cabanyes, Joaquim Mir o Farncesc Gumà.

Per participar en aquesta activitat cal trucar al telèfon 619 337 584.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00