Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2007

Dissabte Jornada de Portes Obertes al Centre d'Atenció d'Animals de Companyia

Centre d'Atenció d'Animals de Companyia de VNG      Centre d'Atenció d'Animals de Companyia de VNG

La visita permetrà conèixer l'estat de les instal·lacions i els mecanismes d'atenció dels animals abandonats

Aquest dissabte 14 d'abril, el Centre d'Atenció d'Animals de Companyia de VNG, del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, organitza una Jornada de Portes Obertes, amb una visita guiada pels diferents espais on troben allotjats els gossos i gats. 

Els assistents rebran, a més, unes explicacions sobre el procés d'adopció i d'adaptació dels animals de companyia a la família, així com dels drets i deures dels propietaris. La visita al centre permetrà conèixer l'estat de les instal·lacions i els mecanismes d'atenció dels animals abandonats, el seu control veterinari, la col·laboració dels voluntaris i voluntàries del Centre i les diferents estratègies i campanyes de sensibilització que s'impulsen. 

Campanyes contra els maltractaments i els abandonaments, a favor de la identificació i el cens i la coordinació del CAAC amb altres administracions i entitats protectores de la Comarca. Les persones interessades a realitzar aquesta visita cal que s'adrecin al telèfon del centre 93 893 01 39, al CRIA (Centre de Recursos i Informació Ambiental) o al mateix Servei de medi Ambient (93 814 0000).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00