Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/02/2013

Vilanova i la Geltrú va participar en diferents accions a FITUR

Es va recollir la bandera d'Estació Nàutica, es promocionà l'APP Vilanova+ i es van obrir contactes amb diferents touroperadors

Vilanova i la Geltrú va participar al llarg del dia d'ahir en diverses activitats a la Fira Internacional de Turisme, FITUR 2013, que durant aquest dies s'està celebrant a Madrid. Destaca el fet que tècnics de la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament van participar al workshop que va permetre iniciar contactes amb diferents touroperadors de França, Gran Bretanya i els Països Baixos. També es va repartir documentació de Vilanova i la Geltrú a l'estand de Catalunya, dins la denominació de Costes de Barcelona.

L'estada a FITUR també va servir per recollir la bandera d'Estació Nàutica en un acte multitudinari organitzar dins el certamen per la Asociación Espanyola de Estaciones Náuticas. D'altra banda l'empresa Spotlio - que pertany al cowork de Neàpolis - va fer un seguit de trobades per donar a conèixer l'aplicació per a mòbil Vilanova+ que s'ha posat en marxa conjuntament des de l'Ajuntament, ViU comerç i l'EPEL Neàpolis, i que te en la promoció turística de la ciutat un des seus punts forts.

La delegació vilanovina va ser rebuda pel conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig; i pel director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, tal i com es pot veure a la fotografia. Podeu veure un ampli àlbum de fotografies de FITUR 2013 clkicant AQUÍ

A més del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras; van ser presents a FITUR Joan Cabrero, president del Club Nàutic Vilanova; Carles Valero, Secretari Esportiu del Club Nàutic; Roger Gatnau, de l'Agència de Viatges Discoveries around Barcelona; Cris Figueres, de la Junta Directiva de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú; Josep Manel Pereira, gerent de l'Estació Nàutica; i Joanaina Escales, de l'Hotel Cèsar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00