Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/01/2010

Entra en funcionament el nou edifici de l'escola Volerany

Els alumnes de l'escola Volerany han estrenat el nou edifici al carrer de Castellet   Els alumnes de l'escola Volerany han estrenat el nou edifici al carrer de Castellet

Alumnes i professorat del centre educatiu han estrenat avui les noves instal·lacions

El primer dia de classe després de les vacances de Nadal ha estat especial per a la comunitat educativa del CEIP Volerany ja que avui han estrenat el nou edifici situat al carrer de Castellet, 15. Després que moltes famílies visitessin ahir l'escola en una jornada de portes obertes, aquest matí el centre ha acollit els nens i nenes per continuar amb la seva activitat lectiva a les noves aules.

El nou edifici de l'escola Volerany té una superfície de 3.500m2 i compta amb una planta semi soterrània, planta baixa i dues plantes més. El nou centre d'educació infantil i primària té dues línies i disposa d'espais polivalents, biblioteca, aules de suport, menjador i cuina, sala d'actes i gimnàs amb vestidors i dutxes, a banda de les aules lectives.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, la regidora d'Educació, Míriam Espinàs i la directora de la zona educativa de Vilanova i la Geltrú, Montse Ibáñez, han visitat el nou centre en aquest primer dia de funcionament. Joan Ignasi Elena ha expressat "la satisfacció del govern per la posada en marxa de l'escola que significa disposar d'un nou servei públic de qualitat per a la ciutadania". L'alcalde de VNG ha afirmat que "avui és un dia important per a l'escola". El CEIP Volerany és la quarta escola finalitzada en els darrer anys i segons l'alcalde "aquest fet ha permès que actualment a VNG hi hagi més oferta de places de P3 que demanda". Joan Ignasi Elena també ha agraït el treball i l'esforç realitzat pels professionals, equip directiu i famílies del centre durant les vacances de Nadal per tenir l'escola apunt pel dia d'avui.

Per la seva banda la regidora d'Educació, Míriam Espinàs, ha destacat el fet de començar avui al nou edifici, tal i com s'havia anunciat a les famílies, malgrat les dificultats que comporta la realització de qualsevol obra pública. Míriam Espinàs ha destacat "la satisfacció de les famílies i sobretot dels nens i nenes en aquest primer dia a la nova escola".

L'escola, que va iniciar l'activitat el curs 2006-07, ha estat construïda al solar que ocupava l'antiga Fusteria Pirelli. Mentre no es disposava de l'edifici definitiu, el centre educatiu ha funcionat amb mòduls prefabricats ubicats al parc de la Torre d'Enveja.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00