Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/10/2009

La biblioteca Joan Oliva estrena un racó virtual per a pares i mares

  Sala Infantil, Biblioteca Joan Oliva Sala Infantil, Biblioteca Joan Oliva

El nou espai d'informació vol ser una eina de suport i consulta sobre les situacions que apareixen durant el desenvolupament i l'educació dels fills

La biblioteca municipal Joan Oliva i Milà, en el seu bloc Fora del Prestatge, ofereix el Racó de Pares i Mares virtual. Una eina de suport i consulta pels dubtes o situacions que van apareixent en el desenvolupament i l'educació dels infants.

Aquest nou espai d'informació tindrà una periodicitat quinzenal i, actualment, ofereix tres eixos principals d'informació:

Un títol d'un llibre recomanat entre el fons existent a la biblioteca i localitzat a la Sala Infantil, en alguna de les seccions en que es divideix el Racó de Pares i Mares: embaràs i part, adopció, creixement, nens amb necessitats especials, alimentació i salut, comunicació i valors, o estimulació i psicomotricitat.

Articles de revistes especialitzades serà el segon component d'aquest Racó. La Sala Infantil ofereix tres títols: Ser Padres, Crecer Feliz i Bebé Ser Padres que es poden agafar en préstec. A partir de gener de 2010 també s'incorpora la revista Embarazo Sano. Aquest bloc ofereix en format digital els articles més destacats de cada número i també altres títols de publicacions periòdiques que no es trobin en el fons de la biblioteca.

Blocs i webs. En la secció del Racó de Pares i Mares de Fora del Prestatge es pot trobar una selecció de blocs i webs relacionats amb el tema tractat quinzenalment o, també, altres que parlin de temes generals que poden preocupar als pares i mares i que es considerin interessants com a eina de consulta virtual.

Per complementar la informació del Racó de Pares i Mares virtual al final de la secció es proposen preguntes per facilitar un espai virtual on es pugui intercanviar experiències i opinions dels diferents temes que vagin apareixent i que servirà per ajudar en els dubtes que es plantegin.

Tota aquesta nova informació relacionada amb els pares i mares, així com d'altres que composen i completen el contingut del bloc de la biblioteca Joan Oliva, es pot consultar visitant l'adreça: www.vilanova.cat/blog/joanoliva 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00