Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/09/2008

L'empresa CEMEX pateix una avaria que provoca una emissió de pols i l'aturada de la producció

En aquests moments s'està pendent de l'informe dels tècnics per valorar l'incident i decidir les mesures a prendre al respecte

La primera tinent d'alcalde i regidora de Governança, Participació i Medi ambient, Iolanda Sánchez, ha informat que a les 09.15h d'avui han rebut l'avís del policia de barri i de veïns informant que s'havia detectat l'emissió de pols a la zona de la Masia d'en Barreres.

La regidora ha explicat que l'emissió de pols ha estar conseqüència de l'embussada de la torre del 'cicló' del forn de la fàbrica de CEMEX, davant el que l'empresa ha aturat immediatament la producció.

Un tècnic de Medi Ambient i un d'Activitats de l'Ajuntament de VNG s'han desplaçat immediatament a la zona, comprovant que l'emissió de pols estava provocada per una avaria a l'empresa CEMEX. Des de l'Ajuntament s'ha avisat al president de l'Associació de Veïns de la zona i, quan s'ha determinat que l'origen era CEMEX i de quina avaria es tractava, s'ha posat en coneixement de la direcció de la Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient de la Generalitat.

En aquests moments s'està pendent de l'informe dels tècnics per valorar l'incident i decidir les mesures a prendre al respecte.

Iolanda Sánchez ha dit també que per demà ja estava prevista una reunió de seguiment de la situació de l'empresa CEMEX i de la seva autorització ambiental, donant compliment als terminis acordats entre l'Ajuntament de VNG, el veïnat de la zona, l'empresa, el comitè d'empresa i les conselleries de Medi Ambient, Salut i Indústria de la Generalitat de Catalunya.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00