Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2011

Visita guiada al barri de Mar, diumenge 17 d'abril

    Activitat inclosa en el projecte 'Fem barri'  Activitat inclosa en el projecte 'Fem barri'

La visita s'emmarca dins el projecte Fem Barri, i té com a objectiu apropar la història del barri i la seva activitat marinera

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Convivència, ha organitzat pel diumenge 17 d'abril una visita guiada pel barri de Mar amb l'objectiu d'apropar la història del barri i l'activitat marinera que s'hi desenvolupa.

La visita consistirà en un itinerari que començarà a la Torre Blava. Posteriorment, es farà un recorregut pel barri i es comentaran alguns dels edificis més emblemàtics i representatius de la zona, finalitzant la passejada al moll del port.

La visita és gratuïta, començarà a les 11 del matí i tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja. Per participar-hi cal inscriure's prèviament trucant al telèfon 93 814 00 00 ext. 3370. Les places són limitades.

Aquesta activitat s'emmarca en el projecte Fem Barri, iniciat el juny de 2010 al barri de Mar, i amb l'objectiu de promoure la convivència i la cohesió social, a partir de diverses accions. Algunes de les activitats que s'han realitzat en els darrers mesos són el taller Dona, Identitat i Diversitat, el Taller de Gestió de la Convivència a les Comunitats d'Escala, la Tarda de Jocs d'Arreu del Món, per a tota la família, o la Campanya del Bon Veïnatge, on els alumnes de les tres escoles que hi ha al barri de Mar (L'Arjau, Llebetx i La Pau) van participar en un concurs de dibuix, que va servir per escollir un cartell amb el qual es volia sensibilitzar al veïnat de la importància de tenir una bona relació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00