Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2011

Cloenda del programa Acollida Familiar a les Escoles

    L'acte de cloenda s'ha celebrat aquest matí L'acte de cloenda s'ha celebrat aquest matí

La cloenda del curs 2010-2011 s'ha fet a Can Pahissa,en presencia dels i les participants

Els jardins de Can Pahissa han estat aquest matí l'escenari de l'acte de cloenda del programa Acollida Familiar a les Escoles, corresponent al curs 2010/2011.

L'acte, presidit per la Regidoria de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell, ha comptat amb la presència de la majoria de participants del programa, al voltant d'una setantena. D'aquestes persones, la seva majoria dones, procedien de països com el Marroc, Colòmbia, Romania, Uruguai, Gàmbia i el Brasil, així com d'altres poblacions catalanes.

Els assistents han pogut gaudir d'un petit concert de música tradicional i popular a càrrec de Simó Busquets, i han realitzat una visita a l'equipament municipal.
Simó Busquets
El programa Acollida Familiar a les Escoles té com a objectius la promoció de la coneixença i relació entre pares i mares, i la seva participació en la dinàmica escolar, afavorint una major implicació en el procés educatiu dels seus fills i filles, el coneixement de la llengua catalana com a element clau per a la cohesió social, i el coneixement de l'entorn per augmentar el sentiment de pertinença a la ciutat.

El programa, amb sessions setmanals, ha comptat enguany amb la participació de les escoles L'Aragai, L'Arjau, Canigó, Ginesta, Pasífae, Pompeu Fabra i Sant Jordi.

Gràcies al treball del dia a dia, també s'han pogut realitzar activitats complementàries obertes a totes les famílies de les escoles, com ara visites, tallers, mostres, xerrades, així com la participació en esdeveniments culturals de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00