Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/09/2008

L'empresa FFC Garraf Penedès fa una aportació de 5000 euros a la Mostra Internacional de Curtmetratges

La Regidora de Cultura, Isabel Pla, amb l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena i el gerent de FFC, Fracesc Fernández La Regidora de Cultura, Isabel Pla, amb l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena i el gerent de FFC, Fracesc Fernández

Aquest és el tercer any que l'empresa dóna suport a aquesta iniciativa cultural, que enguany se celebra del 24 al 26 d'octubre

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'empresa FFC Garraf Penedès S.L. han signat aquest matí un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'empresa fa una aportació econòmica de 5000 euros que es destinaran principalment a la propera edició del MIC (Mostra Internacional de Curtmetratges) que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú del 24 al 26 d'octubre.

Aquest és el tercer any que FFC Garraf Penedès S.L col·labora econòmicament en la organització de la Mostra, tot i que també participa de propostes culturals dins la programació estable anual, així com en iniciatives en l'àmbit esportiu.

El gerent de l'empresa, Francesc Fernández ha explicat que tenen la intenció de seguir donant suport a les iniciatives culturals i esportives que es generen al municipi, tot i que ha reconegut que enguany ha calgut d'un esforç extra, donada la situació econòmica actual. De tota manera, també ha expressat la seva voluntat de poder incrementar l'aportació econòmica de cara al futur.

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, i la Regidora de Cultura, Isabel Pla, han manifestat la seva satisfacció pel fet de mantenir aquest acord amb FFC Garraf Penedès ja que, segons ha dit l'alcalde, 'demostra el compromís que tenen amb la ciutat on tenen la seva activitat econòmica'. En aquest sentit, Joan Ignasi Elena, ha dit que 'calia estar contents doblement, d'una banda perquè l'empresa continuava la seva línia de col·laboració i d'altra banda perquè l'esforç que això implica es resultat del seu bon funcionament'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00