Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2007

L'Ajuntament de VNG i diverses ferreteries signen un conveni

Fotografia de grup, després de la signatura del conveni  Fotografia de grup, després de la signatura del conveni

L'acord donarà impuls a la campanya d'estalvi d'aigua que du a terme l'ajuntament de la ciutat

Aquest migdia el Salo de Plens ha acollit l'acte de signatura del conveni de col·laboració, entre l'Ajuntament de VNG i diverses ferreteries de la ciutat, per la promoció i difusió de la campanya d'estalvi d'aigua a la llar. L'acte de signatura ha estat presidit pel regidor d'Urbanisme i Medi Ambient, Jordi Valls, que ha recordat que l'acció forma part del Pla d'Acció Ambiental aprovat pel consistori vilanoví l'any 2000. 

El regidor ha agraït la col·laboració dels empresaris, en la distribució de mecanismes i guies per a l'estalvi de l'aigua, en l'àmbit domèstic i els ha demanat la seva futura implicació en una campanya per l'estalvi de l'energia que es vol impulsar des de l'administració local. Des del mes de febrer l'Ajuntament de VNG, a través d'Ecologistes en Acció, està realitzant la campanya "Vilanova i la Geltrú Estalvia Aigua". Acabada la primera fase, en què s'han repartit gratuïtament jocs de mecanismes d'estalvi d'aigua per aixetes i dutxes des del CRIA (Centre de Recursos i Informació Ambiental), la campanya se centra ara en les ferreteries, comerços i instal·ladors relacionats amb el sector de l'ús de l'aigua a nivell domèstic. 

L'objectiu és garantir que a cada barri de la ciutat hi hagi ferreteries i comerços especialitzats que tinguin a disposició de la ciutadania mecanismes estalviadors. En total, s'espera que onze comerços adquireixin el compromís de tenir aquests productes als seus establiments i informin als seus clients sobre la millor manera d'estalviar aigua a nivell domèstic. Alguns d'aquests comerços ja tenien a la venda aquests sistemes abans de la campanya. Per la seva banda, l'Ajuntament de VNG es compromet a difondre els comerços i/o instal·ladors participants a través dels mitjans de comunicació al seu abast, i els lliurarà el distintiu de la campanya. 

Les empreses que subscriuen l'acord són: AKI; Casa Roset, Cedeco 2002 Instal·ladors Associats SL; Ferreteria Mas; Ferreteria Olivella, Ferreteria Pallerola; JCR Instalaciones SL; Point-Eumat; SiaBiosca; Sumigaf i Suministros Molina.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00