Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/02/2012

Trobada amb el Gremi de Constructors

La reunió es va fer a la seu del Gremi de Constructors     La reunió es va fer a la seu del Gremi de Constructors

El regidor d’Urbanisme, Joan Giribet i el president del Gremi, Tomàs Gràcia van parlar de la situació que viu el sector actualment

Aquest dimarts el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, va reunir-se amb el president del Gremi de Constructors de la comarca del Garraf, Tomàs Gràcia, i diversos empresaris del gremi per tractar la situació del sector en les actuals circumstàncies de crisi econòmica. En una comarca on històricament el sector de la construcció ha tingut un pes específic determinant com a motor econòmic, les actuals circumstàncies sorgides de la crisi immobiliària a partir de l'any 2008 estan dificultant molt la supervivència de les empreses locals vinculades a la construcció. 

Amb aquest rerefons, el president del Gremi de Constructors, Tomàs Gràcia va adreçar al regidor la inquietud dels agremiats pel fet que "hi ha molta competència deslleial". Per la seva banda, el regidor Giribet va manifestar que l'Ajuntament de la ciutat treballarà per controlar "encara més si cal" totes les obres, demanant els permisos corresponents per evitar aquesta situació de competència deslleial que està perjudicant les empreses que sí compleixen amb la llei. 

Aquesta trobada, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme respon a la voluntat del Govern municipal de mantenir un tracte directe amb el teixit empresarial amb l'objectiu d'agilitzar "al màxim els processos i tràmits" per tal de beneficiar i recolzar les empreses del territori.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00