Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/12/2009

Mercadets i fires al centre de VNG, des d'avui fins a Reis

Fira d'Artesania d'Autor de l'any passat Fira d'Artesania d'Autor de l'any passat

La primera proposta comença aquest cap de setmana a la rambla Principal, i anirà seguida de la Fira d'Artesania d'Autor i el Mercat de Pintors pels volts de Nadal

El desembre ofereix vilanovins i visitants diverses propostes de mercadals i fires, amb caràcters diferents. En primer lloc, des d'avui mateix és obert el Mercadal de Revenda. D'altra banda, com cada any al voltant de Nadal s'instal·larà a la plaça de la Vila la Fira de Nadal d'Artesania d'Autor, que es complementarà amb el Mercat de Pintors de Nadal.

L'Associació de Firants Artesans Vilanova i la Geltrú instal·len des d'avui les seves parades al darrer tram de la rambla Principal, entre els números 95 i 101. Estarà obert tots aquests dies de pont i fins diumenge 13 de desembre, de les 10 a les 21 h. Pel que fa a la Fira de Nadal i d'Artesania d'Autor, es recupera el disseny de l'any passat, però amb més oferta, ja que hi haurà vint parades, set més que l'edició anterior. Estarà oberta del dijous 17 de desembre al dimarts 5 de gener, exceptuant els festius (25 i 26 de desembre i 1 de gener). La característica d'aquesta fira és la qualitat del producte, ja que s'hi promou l'elaboració pròpia. Entre d'altres, s'hi trobaran peces creades a partir de materials reciclats. Qui ho desitgi s'hi podrà firar entre les 10 i les 14 h i les 17 i les 21 h.

El passeig per aquesta fira es pot enllaçar amb el Mercat de Pintors de Nadal, a la plaça dels Cotxes. Se celebrarà en els mateixos dies i horaris que la proposta de la plaça de la Vila. Una desena d'artistes, la major part locals, oferiran la seva obra al públic. Aquest mercat és coordinat per l'Associació de pintors aficionats de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00