Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/10/2013

Exposició de fotografies dels alumnes de l'EMAID a La Sala

Les fotografies dels alumnes de l'EMAID mostren graffitis Les fotografies dels alumnes de l'EMAID mostren graffitis

Els treballs giren al voltant del graffiti i l'abstracció fotogràfica

Demà dimecres 30 d'octubre a les 11h al Centre d'Art Contemporani LA SALA tindrà lloc la inauguració de l'exposició temporal 'Del graffiti a l'abstracció fotogràfica' de fotografies realitzades pels alumnes de l'EMAID.

Els treballs permeten descobrir un nou llenguatge visual que s'amaga en alguns dels graffitis que hi ha a la ciutat. Les instantànies exposades capten fragments d'aquest art urbà en el que es poden apreciar elements pictòrics propers a l'abstracció, i que en alguns casos recorden a obres d'artistes com Antoni Tàpies, Joan Miró, Franz Kline, Rauschenberg, Mark Rothko o Paul Klee entre d'altres.

'Del graffiti a l'abstracció fotogràfica' és un projecte fotogràfic realitzat per l'alumnat de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, del mòdul de Fotografia, de l´Escola Municipal d'Art i Disseny, EMAiD de VNG. En total hi han participat 30 alumnes.

L'exposició sorgeix de la voluntat de LA SALA de fomentar la col·laboració amb l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú i treballar conjuntament amb diferents projectes per tal de donar impuls a la creació dels joves artistes de l'escola i alhora convertir el centre d'art en un punt de trobada per aquest joves creadors.

La mostra està organitzada conjuntament per l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú EMAiD i el Centre d'Art Contemporani LA SALA

L'exposició es podrà visitar fins el 24 de novembre de 2013.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00