Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/07/2010

Torna el programa de visites turístiques guiades per conèixer Vilanova i la Geltrú

      Les visites guiades tornen els mesos d'estiu  Les visites guiades tornen els mesos d'estiu

Les visites, que es podran fer en català, castellà, anglès o francès, volen mostrar els espais patrimonials més destacats de la ciutat

Des d'aquesta setmana i fins a finals d'agost, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de Ciutat, ha organitzat un programa de Visites turístiques guiades, amb l'objectiu d'apropar als visitants que aquests dies són de vacances a la ciutat, el patrimoni, la cultura i la història de Vilanova i la Geltrú.

Gràcies a aquestes rutes, que es fan a peu, el visitant podrà gaudir de les places i carrers de la vila, així com conèixer els espais patrimonials més destacats com el Saló de Plens de l'Ajuntament, el campanar de l'església de Sant Antoni, el Castell de la Geltrú, la Torre Blava o el Port pesquer, entre d'altres.

Els itineraris guiats es faran tots els dimecres i dijous dels mesos de juliol i agost, exceptuant els dies 4 i 5 d'agost per la seva coincidència amb la Festa Major, i es podran fer en català, castellà, anglès o francès. Per gaudir d'aquests recorreguts cal fer una inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme situada al Parc de Ribes Roges s/n, tel. 938154517, o a l'adreça de correu electrònic: turisme@vilanova.cat on també es podran adreçar per demanar més informació.

Les properes visites seran:

Dimecres 7 de juliol - Exposició i Subhasta de peix i marisc: Visita de les embarcacions pesqueres del port. Gaudeix de l'arribada de les barques i de com els pescadors descarreguen el peix, preparant-lo per a la seva posterior subhasta.
Sortida: des de l'Oficina de Turisme, situada al Parc de Ribes Roges, Passeig del Carme s/n.
Hora: 15h. Amb una durada aproximada de 2 hores.
Preu: 3€/pax

Dijous 8 de juliol – Aromes de la Sínia: Visita a una sínia per conèixer els productes de l'horta de Vilanova i la Geltrú, de la mà d'experts professionals.

Sortida: des de la Plaça d'Adarró
Hora: 19h. Amb una durada aproximada de 2 hores
Preu: 3€/pax
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00