Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/11/2010

Important presència municipal a la Fira de Novembre

 S'ultimen els preparatius per a la inauguració de la Fira de Novembre     S'ultimen els preparatius per a la inauguració de la Fira de Novembre

L'estand institucional, a la plaça de la Vila, expressa la idea 'Volem més Vilanova i la Geltrú'

L'Ajuntament de VNG serà present a la 19a edició de la Fira de Novembre amb l'estand institucional de la plaça de la Vila i a través dels estands de les empreses municipals PIVSAM, VNG Aparcaments, Canal Blau FM i la TDT Garraf, el Consorci Sanitari del Garraf i l'Agència Local de l'Energia.

Estand de l'Ajuntament de VNG
L'estand de l'Ajuntament a la Fira de novembre està estructurat sota la idea "Volem més Vilanova i la Geltrú", basat en imatges aèries de la ciutat. En una pantalla de vídeo es podran veure els diferents serveis que s'ofereixen a la ciutadania i la seva ubicació en diferents punts de la ciutat.

Les imatges es van enregistrar durant un recorregut en helicòpter per la ciutat. El reportatge té una durada de 10 minuts i es mostra des d'una perspectiva poc usual la rambla, la plaça de la Vila, Sant Joan, la Façana Marítima, el Nucli Antic...i també s'aniran ubicant serveis com l'atenció primària, els nous centres educatius, el Teatre Principal i el Bosc Cinema Municipal, les zones comercials, instal·lacions esportives, centres cívics, l'auditori, l'estat actual del cobriment del Torrent de la Pastera, les platges, etc.

A més, les persones que visitin l'estand es podran endur a casa una col·lecció de sis postals amb algunes de les vistes aèries de la ciutat. L'estand estarà ubicat a la plaça de la Vila, mirant cap a la rambla.

Canal Blau Ràdio i TDT Garraf
La TDT Garraf oferirà una programació especial demà dijous i divendres. El programa 'Garraf al Dia' connectarà en directe amb el recinte firal. Dijous, per explicar els preparatius previs a la inauguració i divendres, per viure 'in situ' l'ambient de la Fira de Novembre des de la plaça de la Vila. A més, la TDT Garraf també oferirà el pregó, previ a la inauguració, des del Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG, el dijous a partir de les 18 hores.

D'altra banda Canal Blau Ràdio, l'emissora municipal de VNG farà la seva programació des de l'estand de la Fira de Novembre. Divendres al matí, el programa 'Fòrmula Matí' es trasllada al recinte firal, així com també el programa d'Esports 'El primer minut'. Durant el cap de setmana, la Ràdio municipal continua la seva programació especial i dissabte a la tarda oferirà un especial del 'Mister Music', de les 17 a les 21 hores amb actuacions en directe. Diumenge al matí, a partir de les 11 hores, es farà el programa 'Cada cançó un record' i a continuació el programa esportiu 'Temps afegit', fins a les 14.30 h. A la tarda de 18 a 20.30 hores hi haurà un nou programa especial del 'Mister Music'. A més, com ja és habitual, Canal blau Ràdio és l'emissora responsable de la megafonia durant la Fira de Novembre.

PIVSAM I VNG APARCAMENTS:
Pivsam: tindrà un estand situat a la rambla principal a la cruïlla amb l'avinguda de Francesc Macià, (banda de mar). L'empresa municipal mostra els seus 25 anys de promoció industrial a la ciutat, amb l'obra efectuada. Hi haurà dues fotos aèries de VNG on es veu el passat i el present. També es destaquen una dotzena d'actuacions, com per exemple Neàpolis, la ronda Ibèrica i el Fondo Somella, amb fotografies del passsat i el present. A més, hi haurà dos plafons interactius amb l'obra que s'està fent actualment del cobriment del torrent de la Pastera i l'enllumenat de Ribes Roges, entre d'altres. Finalment, en aquest estand també es projectarà el vídeo 'L'aposta per l'activitat econòmica' que es va presentar durant la celebració del Barcelona Meeting Point.

VNG Aparcaments: El seu estand també estarà situat a la rambla Principal a la cruïlla amb l'avinguda de Francesc Macià (a la banda de muntanya). Principalment l'empresa municipal d'aparcaments promou l'abonament mensual als aparcaments de Charlie Rivel i Casernes, amb diverses ofertes. A l'estand hi haurà personal de VNG Aparcaments atenent els visitants a qui s'obsequiarà amb vals de 30 minuts per als aparcaments municipals.

Agència Local de l'Energia:
Enguany l'Agència Local de l'Energia estarà present a la Fira de Novembre amb un estand a la carpa situada a la plaça del Mercat. Les persones que s'hi apropin podran veure les últimes novetats en aparells domèstics que mesuren el consum elèctric en temps real.
A més a més, l'Agència Local de l'Energia ha establert un acord de col·laboració entre l'empresa Cliensol Energy per mostrar el nou gestor d'estalvi energètic ENVI, i també ha obtingut la cessió d'un equip Efergy (mesurador del consum elèctric) per mostrar el seu funcionamet i les seves aplicacions en l'estalvi energètic a les llars. Aquest estand també comptarà amb la col·laboració de l'Institut Català d'Energia i la participació dels gestors energètics.

Consorci Sanitari del Garraf:
El Consorci Sanitari del Garraf mostrarà en el seu estand, ubicat a la carpa de la plaça del Mercat, el disseny de l'hospital del futur en referència al Nou Hospital d'Aguts de Vilanova i la Geltrú. Entre els aspectes més destacats hi ha l'atenció al pacient i a la famíla; un edifici flexible que pugui ser ampliable en el futur; un hospital sense papers i basat en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), i un hospital construït en base a criteris de sostenibilitat i estalvi energètic.
El disseny del nou hospital preveu comptar amb més de 200 llits d'aguts, 23 boxs d'urgències i 4 quiròfans convencionals, a més de quiròfans de cirurgia ambulatòria i d'urgències.

Premis de la campanya 'Troba el Nyap'
A l'estand de Tot Centre, l'Associació de Comerciants de VNG, es farà aquest divendres a les 18 hores el lliurament de premis de la campanya 'Troba el Nyap', organitzada per la Xarxa d'Espais per la Llengua, Tot Centre i l'Ajuntament de VNG. En total s'han lliurat 363 butlletes, d'edats compreses entre els 2 i els 87 anys.

A banda de fer el lliurament de premis, Tot Centre ofereix durant els dies de la Fira de Novembre diferents rutes per les botigues associades amb l'assessorament d'un 'Personal Shopper'. També durant la Fira, l'estand d'aquesta associació comptarà amb un set d'assessorament d'imatge exprés on, de forma ràpida, s'aconsellarà als clients sobre com treure partit de la seva imatge. Les persones interessades a fer les rutes guiades han de reservar plaça al telèfon de Tot Centre 660521307 o bé al correu electrònic info@totcentre.com.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00