Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2008

Deu cartelleres informaran els usuaris dels pàrquings de l'oferta comercial de VNG

Presentació de les cartelleres, aquest matí Presentació de les cartelleres, aquest matí

L'Ajuntament de la ciutat col·loca els plafons informatius aquests dies, per tal que siguin d'utilitat als visitants en la campanya de Nadal

Els aparcaments de Vilanova i la Geltrú estrenen aquests dies unes cartelleres que permeten als visitants situar-se i informar-se de quins establiments comercials els queden més a prop. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el suport de la Diputació de Barcelona i la implicació de la societat municipal VNG Aparcaments. La idea, segons ha explicat el segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament local, Societat de la informació i Promoció de la ciutat, Tomàs Álvaro, és continuar treballant en la dinamització del centre comercial i “millorar l'accessibilitat no només física sinó també informativa dels espais públics de la ciutat”.

Aquest matí s'han presentat a l'Ajuntament de VNG les noves cartelleres, que mostren una secció de la ciutat amb la direcció cap al centre comercial a cel obert. S'hi presenten la principal tipologia d'oferta comercial de la zona, així com dels principals equipaments i serveis. D'aquesta manera, qualsevol persona que deixi el cotxe en un aparcament d'ús públic podrà ubicar-se i saber a l'instant si té a prop un establiment d'alimentació, o de roba o una farmàcia, per exemple.

Les cartelleres es col·locaran a les sortides de tots els aparcaments d'ús públic de la ciutat, tant els de gestió municipal a través de VNG Aparcaments, com els gestió privada. S'hi podran veure ja durant els propers dies, amb l'objectiu que hi siguin disponibles per als dies forts de la campanya comercial de Nadal.

El regidor de Desenvolupament local, Societat de la informació i Promoció de la ciutat, Tomàs Álvaro, ha ressaltat la importància de la instal·lació d'aquests plafons informatius, perquè “milloren la senyalització sobretot de cara al visitant”, tenint en compte que “Vilanova i la Geltrú és actualment la capital comercial del Gran Penedès”.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00