Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/10/2014

Ajuntament i ADEG visiten el Parc de Vacances Vilanova Park

Actualment té capacitat per a 6000 persones i és una destinació referent a Europa

El Parc de Vacances Vilanova Park té actualment una capacitat per a 6000 persones. Es tracta d'un dels establiments més grans del páis i que ha rebut tota mena de reconeixements i guardons com el Best Camping el 2013 i el 2014, o el certificat d'excel•lència Trip Advisor el 2012 i el 2014, només per citar-ne alguns.

Al llarg de la tarda d'ahir, una delegació encapçalada per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras; i el secretari general de l'ADEG, Isidre Also, van visitar detingudament aquest equipament, acompanyats pel gerent de l'establiment, Xavier Martínez.

Al llar de la visita es va poder comprovar com Vilanova Park està duent a terme, de manera permanent, una renovació constant de les seves instal·lacions i de les ofertes complementaries que demanden el seus clients. Actualment té una capacitat per a 6000 persones, de les quals 3000 poden estar allotjades en diferents tipus de bungalows. És tracta d'un càmping de primera categoria que capta clients de tota Europa i que està obert durant tot l'any.

Les principals demandes de l'empresa es centren sobretot en un millor connexió del transport públic de Vilanova Park amb la ciutat ja que les freqüències horàries actuals no responen ni al volum ni a les necessitats dels clients del parc de vacances. Aquest fet fa que aquests turistes prefereixin anar visitar altres indrets que no pas a Vilanova i la Geltrú.

També una altra demanda va ser la de l'arribada de la fibra òptica al Parc de Vacances, una necessitat cada vegada més sol·licitada pels clients, i molt necessària per a la millora constant dels estàndards de qualitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00