Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2014

Vilanova i la Geltrú acollirà la jornada sobre el Territori Socialment Responsable

La trobada es farà dilluns a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Aquest dilluns, a partir de les 18 h, la Sala d'Art Contemporani de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, acollirà la jornada "Caminant cap a un Territori Socialment Responsable (TSR)", dins el Projecte de Destinació Turística Responsable.

L'acte serà obert pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, que donarà pas a Joan Manel Montfort, secretari de la Fundació Pro Penedès; i a Josep Maria Canyelles, consultor en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per parlar sobre el projecte de destinació turística responsable. Ambdós moderaran una taula d'experiències que comptarà amb la presència de Marga Pons, Directora de l'Atenea Park; Carlos Alcover, director del restaurant La Cucanya; Anna Belzunces, gerent de Casa Marisol; Jaume Martí, soci de Roc-Roi; Carles Valero, gerent de Vela Vilanova; i Joan Hernández, director de l'Escola de Golf Portal del Roc. Aquest espai també s'aprofitarà per presentar l'espai dedicat al TSR al web municipal vilanova.cat, i per obrir un torn de paraules entre els assistents.

Al voltant de les 19.30, Xavier López, director general d'Economia Social i Cooperativa i treball Autònom de la Generalitat de Catalunya parlarà del "Present i futur de la RSE al nostre país"; mentre que a les 19.30, Ferran Civil, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, i president de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, dissertarà sobre el "Pla de treball entorn la RSE a la Diputació de Barcelona."

La cloenda, abans de les 20 h, correrà a càrrec de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras. Aquest acte compta amb l'organització de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu de la Unió Europea; el Servei d'Ocupació de Catalunya; la Fundació Pro Penedès, i la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00