Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/04/2013

Sant Jordi omple la Rambla de llibres i roses

Estudiants, entitats, comerços i artistes ofereixen flors, llibres i altres elements en les més de 120 parades instal·lades. L'alcaldessa col·labora un any més en la campanya 'Roses contra l'oblit'

El bon temps està essent un dels protagonistes de la Diada de Sant Jordi a la nostra ciutat. Parades de flors i de llibres omplen la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú des de primera hora del matí i curiosos, ciutadans, escolars i joves passegen i s'encanten per les més de 120 parades instal·lades en aquest eix. 

Sant Jordi_03

A la rambla, davant del Teatre Principal, també hi ha la parada de la Xarxa d'Espais per la llengua, XELL, que recull eslògans per promoure l'ús de la llengua catalana. Al llarg del dia s'han recollit més d'una trentena de propostes, entre les quals es seleccionarà la guanyadora del concurs.

Estand XELL Sant Jordi

La Rambla també acull durant la jornada d'avui algunes parades de brocanters i pintors. Concretament, l'Associació Grup de Pintors Aficionats de Vilanova i la Geltrú, que està entre el carrer de Tetuan i la rambla de Josep Antoni Vidal, on exposen les seves creacions. Pel que fa als brocanters, es concentren a la rambla entre els carrers de l'Havana i de Cuba. 

Sant Jordi_02

Així mateix, a la plaça de les Neus s'han instal·lat una quinzena de parades de la fira d'artesania, on es poden trobar articles relacionats amb la festivitat de Sant Jordi.

Roses contra l'oblit

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha col·laborat un any més a la campanya "Roses contra l'oblit", promoguda per l'entitat Amics de la Gent Gran. Aquest matí ha visitat l'àvia vilanovina Isabel Mollar i li ha lliurat una rosa. La iniciativa pretén fer possible que el màxim nombre de persones grans que viuen soles rebin una rosa o un llibre amb motiu de la diada de Sant Jordi. 

Isabel Molla

Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La seva missió és lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans mitjançant l'acció de voluntaris i la sensibilització de la societat. La seu d'Amics de la Gent Gran a Vilanova i la Geltrú es troba al Toc, al carrer de Sant Sebastià, núm. 11. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon 659 705 880 i l'adreça electrònica vilanova@amicsdelagentgran.org.Fotos de Sant Jordi AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00