Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/08/2009

Desconvocada la vaga de la recollida d'escombraries

 Contenidors d'escombraries   Desconvocada la vaga indefinida d'escombraries

L'Ajuntament celebra l'acord i agraeix la mediació de representants sindicals municipals

L'empresa i els treballadors de la recollida d'escombraries va arribar ahir a una entesa i queda desconvocada la vaga indefinida anunciada a partir d'avui. Representants de la companyia Catalana de Servicios i del comité d'empresa han arribat a un conjunt d'acords que han permès desconvocar la protesta anunciada.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú celebra l'acord aconseguit i vol agrair l'esforç negociador tant de l'empresa com dels treballadors en els últims dies, per tal d'arribar a un pacte que no deixès la ciutat sense la recollida d'escombraries. Els serveis municipals havien preparat una sèrie de mesures de xoc que, finalment, no caldrà aplicar.

Els representants municipals valoren especialment la mediació que han dut a terme membres de la secció sindical municipal de Comissions Obreres per tal d'arribar a un acord satisfactori. L'Ajuntament també fa extensiu l'agraiment als tècnics municipals que havien preparat les mesures d'urgència, a les empreses que havien ofert la seva col·laboració i a la ciutadania per la seva disposició a col·laborar en cas de vaga.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00